Administratiekantoor Werkendam

R

Sterk in advisering

Contact op het gewenste niveau.
R

Persoonlijke begeleiding

Hoog niveau aan service.
R

Vakkundig personeel

Opgeleide en ervaren medewerkers.

Vervloet & Co is een administratiekantoor met gedreven medewerkers in de regio Werkendam en Gorinchem. Het hoge niveau van service en persoonlijke begeleiding is kenmerkend voor ons kantoor. Dit niveau handhaven we door te werken met enthousiaste en vakkundige mensen. Voor ons komt u als klant altijd op de eerste plaats. Wij gaan dan ook altijd voor een persoonlijke aanpak. Persoonlijke begeleiding van A tot Z, dat kunt u van ons verwachten.

Een betrouwbare administratiekantoor Werkendam en Gorinchem

Vervloet & Co is een administratiekantoor in regio Werkendam en Gorinchem, dat gespecialiseerd is in diverse terreinen:

  • Boekhouding en overige administratieve dienstverlening;
  • Samenstellen van jaarrekeningen;
  • Fiscaal advies en het verzorgen van de belastingaangiften.

Vervloet & Co werkt met een compact team van enthousiaste collega’s. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en onze klanten altijd op en top bedienen. Met onze flexibiliteit en kennis en kunde zijn wij uw betrouwbare partner.

Administratieve dienstverlening in de breedste zin van het woord

Voor zowel kleine tot middelgrote ondernemingen staan wij graag klaar. Heeft u al een boekhouder in dienst, maar wordt het werk te veel voor één persoon? Wij kijken graag met uw boekhouder mee om hem waar nodig, te ondersteunen. Bent u zelf verantwoordelijk voor de administratie, maar wilt u zich meer kunnen richten op uw hoofdtaken? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Wij zijn zeer ervaren met loonadministratie en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Kwaliteitsborging door onze ervaren medewerkers

Ons administratiekantoor in omgeving Werkendam en Gorinchem is aangesloten bij NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit is een organisatie met 740 kantoren en een eigen systeem van kwaliteitsborging. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0183-631169.  Wij staan u graag te woord met een persoonlijk advies en nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Graag tot ziens bij Vervloet & Co!

Contact opnemen

Dienstverlening

Sterk in advisering en persoonlijke begeleiding

Online

Bekijk hier onze verschillende pakketten.

Actueel

Bekijk hier ons laatste nieuws.

Locatie UwBedrijf